Denk mee!

De Dorpsontwikkelingsvisie van Zuidoostbeemster wordt gemaakt vanuit het dorpsbelang. De visie moet hét kader worden voor de toekomstige ontwikkeling van het dorp. Denk mee tijdens de themabijeenkomsten die de gemeente in oktober en november organiseert!

Meld u aan voor de themabijeenkomsten

Via onderstaand formulier kunt u zich aanmelden voor de themabijeenkomsten. Tijdens elke bijeenkomst staat een thema centraal. De drie thema’s zijn:

  1. Voorzieningen, Werk en een Dorpsplek (lees het verslag)
  2. Wonen en Leefbaarheid (lees het verslag)
  3. Verkeer, Infrastructuur en Bereikbaarheid

U kunt aan alle bijeenkomsten deelnemen, maar ook kiezen voor het thema dat u het meest interesseert. De bijeenkomsten vinden plaats in de Zuiderhof, Zuiderhof 16 in Zuidoostbeemster. Elke bijeenkomst start om 19.30 uur (inloop vanaf 19.15 uur) en duurt tot 21.30 uur.

Visie van Zuidoostbeemster

De gemeente is op zoek naar mensen die willen meedenken over de huidige en toekomstige inrichting van Zuidoostbeemster. De bijdragen van de Beemsterlingen komen straks samen in een Dorpsontwikkelingsvisie. Heeft u een belang in Zuidoostbeemster, omdat u er woont, werkt, bij een vereniging hoort of uw kinderen naar school brengt? Denk dan mee over de toekomst van het dorp.

Ik heb een idee