Denk mee!

De gemeenteraad heeft besloten om een Dorpsontwikkelingsvisie 2020 – 2040 voor Noordbeemster en Westbeemster te ontwikkelen. Deze Dorpsontwikkelingsvisie wordt gemaakt vanuit het dorpsbelang en moet een samenhangend en breed gedragen beeld geven van de toekomstige ruimtelijke indeling van beide dorpen.

De kennis over uw dorp zit bij u, als inwoner of ondernemer. Waardevolle kennis die we bij het maken van de Dorpsontwikkelingsvisie goed kunnen gebruiken. Heeft u ideeën of wensen voor de ruimtelijke indeling van de dorpskernen van Noordbeemster of Westbeemster die u met andere inwoners en belanghebbenden wilt delen? Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan verbeteringen op het gebied van wonen, werken en leefbaarheid, maar ook aan verkeer, toerisme en recreatieve voorzieningen. Laat het ons weten!

Inzendingen die we uiterlijk 8 november 2020 ontvangen, kunnen we meenemen in de Nota van Uitgangspunten. Maar ook daarna blijft uw bijdrage via deze website welkom. Gebruik onderstaand formulier om uw idee of wens voor Noordbeemster en Westbeemster te delen.